mandag den 9. juni 2014

Random shit galore #1  1. Jeg fucking elsker før-og-efter billeder. Om det er af vægttab, eller remake af en stue er fuldstændig underordnet, det er alt for nice!
  2. Jeg kan langt de fleste replikker i Van the Man, Pirates of the Caribbean, Django Unchained og Inglorious Basterds. Jeg er derfor vildt irriterende at se film med;)
  3. Jeg ELSKER at komme med Monte Carlo referencer. Især hvis jeg er i Bilka, og folk i køen er sure. Så er sådan et halvhøjt "HUSK NU DET GODE HUMØR!!!!!" bare skidegodt. 
  4. Jeg skærer ansigter uhæmmet meget. Hvis jeg ikke bryder mig om det, folk siger, skærer jeg ansigter af dem. Hvis jeg synes, folk er idioter, skærer jeg ansigt. Jeg er af samme grund eminent dårlig til at lyve.
  5. Jeg er virkelig stolt af min røv. Den er fast, muskuløs og ligner, at jeg tager 100+ squats om dagen. Sandheden er, at jeg max har taget 100 squats i mit liv. Og at den bare er sådan. Touché!
  6. Jeg beundrer folk, der er gode til naturvidenskabelige fag - eller har grønne fingre. Det gad jeg godt, jeg havde! 
  7. Jeg elsker Kimye. Så er det sagt!
  8. Jeg har set de sidste 8 sæsoner af Paradise Hotel, og jeg kan huske langt de fleste deltagere fra alle sæsoner. Og jeg er ikke bleg for at råbe efter dem, hvis jeg ser nogen af dem i en brandert - undskyld Niklas fra sæson 7! 
  9. Jeg kan alle Bruno Mars's sange. TREASURE!
  10. Det længste stykke tid, jeg har gået uden arbejde, var 3 dage - og jeg har lige fejret 5 års jubilæum i hjemmeplejen her i maj måned, wauw! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar