torsdag den 30. januar 2014

Hej. Fucking igen. Altså hej, ikke?

Jeg hedder Astrid og er på ingen måde en vårhare i bloggamet. Først bloggede jeg på smartlog om mit forsmåede teenagerhjerte, senere på haarnaalen.blogspot.com, hvor det var et kæmpe miskmask af tøj, makeup og kæresterier; og sidst, men ikke mindst astridp.com,  som dog led døden ovenpå et højskoleophold og studiestart.

Jeg har aldrig været en somebody, men bare mig. Med forkærlighed for lækre ting, både af den spiselige slags, men så sandelig også af den materielle slags, hvilket vidst nok også resulterede i en omtale på Costumes hjemmeside på et tidspunkt ..

Grunden til jeg igen vil igang med at skrive, er at jeg simpelthen mangler et kreativt outlet og muligheden for at dele alle mine tanker. Ikke nødvendigvis for reaktionens skyld, mere et opsamlingssted.

Jeg er bosat i Aalborg i verdens ældste lejlighed, som jeg elsker overalt på jorden - og eeeeelsker at fylde med gamle ting. Jeg læser til sygeplejerske, selvom min store drøm er at blive jordemoder en dag - hvornår jeg bliver det, er et fantastisk godt spørgsmål.

Jeg hader motion, jeg elsker chokolade, jeg elsker at danse rundt til Beyonce, jeg elsker at drikke gin&tonics fra mine vintage whiskey krystalglas, jeg bruger alt for mange penge, jeg har for mange neglelakke, jeg bliver irriteret over folk, der ikke forstår litterære referencer, jeg synes ikke, mit højskoleophold var det mest fantastiske, jeg har en kæmpe familie, og jeg magter virkelig ikke Jomfru Ane Gade mere.

7 kommentarer:

 1. Jeg vidste, du ikke ville kunne holde dig væk! Muahahahah!! (PS: Jeg er din første bloglovin-følger! Smid lige en widget ind her, så du kan få nogle flere, hva'?...)

  SvarSlet
 2. I er nogle dejlige damer <3

  SvarSlet
 3. Spændende, er altid glad når jeg finder en ny Aalborg-blog :) Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre :D

   Slet
 4. Yay, du er tilbage!! Jeg er fan både på jubii debatten og her! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra for dobbeltfan - bliver vildt nysgerrig efter, hvem du er nu :p

   Slet